Over ons

about us

In onze galerij vindt u miljoenen foto's en grafieken, die de opstelling van elk interieur prachtig zullen verrijken of het belangrijkste accent zullen worden. De wanddecoraties, canvas en fotobehang die op basis daarvan zijn gemaakt, zijn perfect voor grote woonkamers en kleine kamers, maar ook voor slaapkamers. Wij bieden ook hoogwaardige canvas voor de keuken, fotobehang voor het kantoor en unieke canvas voor kinderen en jongeren.

De canvas die u bestelt, worden ingelijst met de beste schilderweefgetouwen, Poolse productie, en alle fotobehang die we maken zijn gemaakt met uw comfort in het achterhoofd - dus ze zijn zeer eenvoudig zelf te monteren. We drukken ze uitsluitend op materialen van Poolse fabrikanten en de moderne HP-Latex technologie garandeert dat ze volledig veilig voor de gezondheid en zeer duurzaam zijn. Het productieproces wordt begeleid door gekwalificeerde specialisten.

Uitstekende kwaliteit, redelijke prijzen en een snelle uitvoering van de orders zijn de basisprincipes die ons leiden in ons werk. Onze database bestaat uit gelicenseerde foto’s, waardoor u producten van topkwaliteit ontvangt. Wij printen ook fotobehang en canvas van door u aangeleverde foto's.

Voor wie op zoek is naar een idee voor het interieur, hebben we een rijke waaier aan visuele inspiraties gecreëerd, die ongetwijfeld zullen toelaten om een unieke en aangename eye-arrangementen te creëren. Dit alles uiteraard met een garantie voor kwaliteit en snelle realisatie.